0
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Ugovor o prodaji

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma Pokloni.com d.o.o. Franje Kluza 155, 24000 Subotica, i služe kao elektronsko prodajno mesto firme - Web prodavnica.
Narudžbom na ovim Web stranicama potvrđujete da ste u potpunosti upoznati i saglasni sa Uslovima korištenja usluge Web prodavnice POKLONI.COM

Garancija privatnosti
Mi u Pokloni.com doo se obavezujemo da ćemo čuvati privatnost i tajnost ličnih podataka svih naših kupaca, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009)

Svi zaposleni u Pokloni.com i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obaveštavamo kupce o načinu korišćenja. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Lični podaci kupaca skladišteni su u informacionom sistemu Pokloni.com doo čuvaju se na sigurnom mestu i dostupni su samo zaposlenima Pokloni.com doo kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obaveštavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše Web prodavnice.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljlive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografkse tehnologije. Bezbednost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Unicredit Bank a.d. Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podatci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu, niti zaposlenima u Pokloni.com doo.

Pokloni.com doo garantuje da lični podaci korisnika Web prodavnice POKLONI.COM neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite saglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi zahteve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Srbije, za potrebe kontrole poslovanja ili već zbog čega vlast zahteva.

Registracijom potvrđujete tačnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da Pokloni.com doo može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka i Zakona o Elektronskoj trgovini, obrađivati lične podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obaveštenja o novim proizvodima i uslugama.

Pokloni.com doo ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namene.

Pokloni.com doo se obvezuje primenjivati sve razumne mere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba. Pokloni.com doo ne može se smatrati odgovornim za zloupotrebe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posledica tehničko-sigurnosnog propusta sistema Web trgovine ili propusta zaposlenih u Pokloni.com doo.

Pokloni.com doo ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i tačnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.

Pokloni.com doo zadržava pravo ne isporučiti robu na osnovu narudžbi sa nepotpunim i/ili netačnim podacima, odnosno nemogućnost provere narudžbe telefonskim putem, iz razloga pogrešnog broja ili ne javljanja na poziv.


Isporuka/Garancija
/Reklamacija
Pokloni.com doo obavezuje se isporučiti naručene artikle: nove sa kompletnom dokumentacijom i pripadajućom ambalažom, u roku koji je naveden na stranicama web prodavnice, odnosno najviše u roku od 3 radna dana od momenta telefonske potvrde narudžbe.

Pokloni.com doo u skladu sa zakonom a zaštiti potrošača i drugim zakonima o e-trgovini vrši predugovorno obaveštavanje kupca na način da prikazuje specifikaciju celokupne porudžbe, sa svim detaljima, kupcu neporedno pre ulaska u proces plaćanja odnosno poručivanja .... Ujedno su kupcu predočeni svi uslovi kupovine u Ugovoru o kupovini za koji je potrebno da kupac da saglasnost.

U slučaju da kupac dobije artikal koji je neispravan ili kojim nije zadovoljan, isti može vratiti u zakonskom roku od 14 dana od momenta kupovine. Da bi se ostvarilo pravo na povrat, zamenu ili garanciju potrebno je uz artikal poslati uz svu potrebnu dokumentaciju, ambalažu i kopiju računa kojom se potvrđuje kupovina u POKLONI.COM web prodavnici.

Pravo na ostvarenje garancije/saobraznosti korisnik gubi i u slučaju neovlašćenog popravljanja artikala i uređaja, isto tako popravka od strane treće neovlaštene osobe.

Pokloni.com doo se obavezuje da će artikal čija zamena nije rešena u periodu od 15 radnih dana zameniti novom ili kupcu vrati novac


U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je predhodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Pokloni.com doo je u obavezi da povraćaj vrši preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Cenovnik
Na stranicama kataloga možete pogledati cene i artikle koji su dostupni za kupovinu preko Interneta. Sve cene su sa uračunatim PDV-om, i predstavljaju važeći maloprodajni cenovnik firme Pokloni.com doo.