Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

FAQ

U ovoj sekciji, koju ćemo i dopunjavati, uvrstićemo sva korisna pitanja i odgovore, kako bismo vam eventualno olakšali život. Naravno ne sva pitanja, već samo ona korisna pošto je pitanja bilo mnogo, iz tog razloga smo i menjali neke stvari na sajtu. Pa da krenemo:

1.  Kada će mi stići paket ako sad naručim?
2.  Koliko košta dostava?
3.  Kako sve mogu da platim?
4.  Da li isporučujete u Crnu Goru ili druge države?
5.  Šta da radim ako dobijem oštećen paket?
6.  Da li mogu lično negde da preuzmem?
7.  Da li je moguće poslati nešto kao poklon?

1. Kada će mi stići paket ako sada naručim?
Ukoliko naručite radnim danom do 14h, očekujte kurisku službu već sledećeg dana od 09 do 15h.
Primer 1.
- Ako naručite u sredu do 14h, očekujte brzu poštu u četvrtak od 09 do 15h 
Primer 2.
- Ako naručite u četvrtak posle 14h, očekujte brzu poštu u ponedeljak od 09 do 15h (Daily express) ili u subotu preko Post expressa.
Primer 3.
- Ako naručite u petak posle 14h (kao i u subotu i u nedelju) paket očekujte u utorak od 09 do 15h

Kako se kuriska služba nalazi između nas MOLIMO VAS da ne čekate poslednji momenat za naručivanje! U većim gradovima je moguće i lično preuzimanje u magacinu i paket shopovima kod kurirskih službi.

 

2. Koliko iznosi trošak dostave?
Cena dostave za Srbiju, ukoliko odaberete da vam se paket šalje preko kurirske službe Daily Express, iznosi 300,00 dinara, za porudžbine kod kojih je odabrana dostava putem Post Expressa troškovi dostave su 300 dinara (izuzev pošiljke koje su preko 2 kg, one se tarifiraju 450 din), troškovi dostave preko Aks Expressa iznose 300 dinara, troškovi dostave preko Bex Expressa iznose 300 din i troškovi dostave preko City Expressa su 300 din uračunati u cenu porudžbine. 

 
 
3. Koji su načini plaćanja narudžbe?
Naše proizvode moguće je platiti na tri načina:
- plaćanje pouzećem (kada vam kurir dostavi paket, plaćate samo u gotovini)
- plaćanje karticama na sajtu, pod uslovom da vaša kartica može platiti preko interneta (za ove vrste kartica se više raspitajte u vašoj banci)
- instant plaćanjem, metodom IPS Skeniraj. Kada izaberete IPS Skeniraj bićete preusmereni na stranicu na kojoj će biti prikazan jednokratan IPS QR kod koji je obezbedila vaša banka. IPS Skeniraj plaćanje je jednostavno, u sigurnom okruženju vaše banke. Informacija o ishodu plaćanja biće vam prikazana odmah po završetku obrade na našem sajtu.
- uplatom na naš žiro-račun 170-0030033386001-84, primalac Pokloni.com, Franje Kluza 155, 24000 Subotica – svrha uplate – UPLATA ZA POKLON (kod ovog načina plaćanja nas prethodno pozovite na 063/551-333 ili na pišite mail na [email protected])

 

 

4. Da li isporučujete u druge države?
Nažalost nismo u mogućnosti da isporučimo paket van Srbije, zbog nepredviđenih troškova carine i transporta kao i nemogućnosti naplate otkupa paketa. Ako imate nekoga na teritoriji Srbije možemo tamo poslati paket pa se vi kasnije organizujete oko isporuke u drugu državu.
 
 
 
 
5. Šta da radim ako mi stigne oštećen paket ili proizvod ne radi?
Ovakve stvari se dešavaju extremno retko, jer proveravamo artikle pre slanja, ali kako smo i mi živi ljudi u slučaju da pretpostavite da dobijeni proizvod ne radi, savetujemo vam da ostanete mirni i da pozovete našu tehničku podršku na 063/551-333 i sigurno ćemo sve rešiti u najkraćem mogućem roku. Naša podrška je extra brza i ljubazna, verujte čak se i mi iznenadimo koliko su ljubazni. Ako vam je kojim slučajem paket oštećen u transportu pozovite nas u roku od 24h od prijema i samo nam pošaljite par fotografija na [email protected] ili na Facebook, Viber ili WhatsApp i odmah vam šaljemo drugi ili vršimo povrat novca.
 
 
 
 
6.Da li mogu negde lično da preuzmem paket?
Na vašu žalost Pokloni.com doo, trenutno nema zemljani maloprodajni objekat, fokusirani smo na WEB i naše proizvode šaljemo ISKLJUČIVO preko kurirskih službi.
 
 
 

7. Da li mogu da pošaljem nekome poklon iznenađenja?
Naravno! Prilikom kupovine u delu gde ostavljate podatke štiklirajte ŽELIM DA SE POŠALJE KAO POKLON NA DRUGU ADRESU. Paket možete da uplatite na naš žiro račun, platite karticom preko interneta ili IPS Skeniraj metodom i vama draga osoba dobija paket ako želite upakovan u ukrasni papir, a možemo da stavimo i čestitku u paket. Ovu opciju najviše vole da koriste osobe koje su inostranstvu, a žele da pošalju poklon u Srbiju.
 
 
Viber