Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
990 RSD InStock 2024-12-31
  • Portikla za brijanje - Kralj
  • Portikla za brijanje - Kralj
  • Portikla za brijanje - Kralj

Portikla za brijanje - Kralj

Portikla za bradu je jedna veoma korisna naprava koju svaki bradonja mora posedovati.

  • Šifra: F25914
  • jedna fantastična stvar za bradonje
  • dlaka svuda STOP
  • postavlja se oko vrata uz pomoć čičak trake
  • sisavcima se kači na pločice ili ogledala
  • dimenzije 115 x 75 cm
  • spakovano u lepu kutiju

CENA:

990,00 din

Na lageru. Ukoliko sada poručiš paket će biće poslato za izračunavamo..

Dostupne vrste:

Ocena 5.00 1

Rejting:

Ocena 5.00 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Mi u poklonima smo gotovo svi neostvareni filozofi i kao takvi mislimo da je brada veoma važna. Često je gladimo i podupiremo šakom u stilu velikih mislilaca. Jer da nije važna, ne bi je bog prvo sebi stvorio. Razmislite o tome.

Niko nije bio sretniji od nas muškaraca koji mrzimo da se brijemo, što su brade na velika vrata ponovo ušle u svet mode. Sada možemo biti fensi a da se i ne trudimo. OK, to nije istina jer naše brade znaju biti sličnije onoj koju je gajio Robinzon Kruso i koja je dobra samo ako je napolju minus.

Dovoljno je da prošetamo ulicom i da zapazimo na svakom ćošku drugačiji stil brade. Kada bi imali previse slobodnog vremena, mogli bi da pokušamo klasifikovati brade, što smo, pogađate i učinili.

Osnovna podela je očita i deli brade na muške i ženske. Znam kako se sada osećate, ali pokušajte Vi naterati ženu sa bradom da se obrije i napusti circus. Slično bi prošli i sa Baba Jelom sa petog sprata.
Ali kako ne bi bili obavezni da pre teksta napišemo upozorenje o čitanju ovog teksta prilikom konzumiranja hrane, ostavićemo ženske brade na miru i fokusirati se u potpunosti na one nam draže, muške.

Prvu koju bi izdvojili je Biblijska brada. Veoma duga i srednje neuredna. Ovaj stil je posebno bio popularan u vreme nastanka hrišćanstva, jer su je imali gotovo sve ličnosti koje su obeležile ovaj period.
Sledeća je Bluetooth brada. Nije teško pogoditi da je u pitanju brada koja u prvi plan ističe zulufe, koji su obavezno debeli i dugi i uz koje se preporučuju brkovi. Kako su muškarci sa ovim tipom brade imali prođu kod ženskog dela populacije ostaje misterija do dan danas.

Sledeća je brada od tri dana, koja je često viđana kod opakih holivudskih momaka, koja muškom licu daje grubost a pri tome ne sakriva njihovo lepuškasto lice.
Pretežno kod mlađih, može se videte paperjasta brada koja kada naraste zahteva prvo brijanje. Za takvu bradu skoro da Vam i ne treba žilet. Bilo šta što se nađe pri ruci će uraditi posao.

I konačno, fancy brada. To je ustvari naša ciljna grupa. Brada koja zahteva mnogo vremena za održavanje, često brijanje i šišanje, da ne kažemo trimovanje. Za takve brade potrebna je opasna aparatura u koju spada i ova portikla, kako bi kupatilo ostalo sterilno a brada podšišana.

 Portikla za brijanje - Kralj

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina

- Tip proizvoda: Portikla za bradu

- Materijal: Poliester, plastika

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:


Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

990,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biće poslato za izračunavamo..