Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
5900 RSD InStock 2024-12-31
  • Drveno Burence
  • Drveno Burence
  • Drveno Burence
  • Drveno Burence

Drveno Burence

Simpatično malo burence napravljeno od jelovine savršeno za žurke, lako se koristi, što znači da će svaki gost moći sam sebe da usluži.

  • Šifra: Q25887
  • jedno mini burence
  • napravljeno od jelovine
  • 2 plastične kese sa slavinom
  • zapremina kese 3 l
  • dužina bureta 23.5 cm
  • prečnik bureta 20 cm
  • stalak na kome stoji burence

CENA:

5.900,00 din

Na lageru. Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..

Ocena 3.70 23

Rejting:

Ocena 3.70 od 5 na ukupno 23 glasova.

Podeli:

Opis:

Klasična bačva ili bure je vrsta kontejnera napravljenog od drveta, čija je namena skladištenje tečnosti nastale hemijskim procesima, koja kao najvažniji deo, u sebi sadrži određeni procenat alkohola.

Pored toga što vino ili viski, u vašu čašu teku iz plastične kese, budite ubeđeni da konzumacija uvek počinje stimulacijom psihe preko vizuelnih nadražaja. U prevodu na jezik običnih ljudi: niko ne mora da zna da je u buretu kesa, što je još jedan plus ovog tajnovitog bureta.

Kapacitet ovog bureta od 3 litre vam daje mogućnost da organizujete popriličnu žurku bez potrebe za dopunom. Lako se koristi, što znači da će svaki gost ponaosob, moći sam sebe da usluži, dok vas ostavlja slobodnim da se prisutnima pohvalite skupo plaćenom slikom modernog autora, koja izgleda kao da je dete crtalo... nogama.

Kada se žurka završi, kese iscede i gosti odu, vi nemate potrebu da to bure teglite u podrum ili ostavu, jer ono izgleda savršeno baš tu gde jeste.

Čak i ako niste ljubitelj vina ili viskija, i vaše zabave više liče na mlekoteke, sigurni smo da imate prijatelje, koje ogovarate iza leđa, zbog njihove sklonosti ka prečestom i preteranom zadovoljavanju svojih potreba za barem jednim od pomenutih pića. Poklanjanje ovakvog poklona bi, u tom slučaju, delovalo umirujuće na vašu grižu savest. Niste im kupili alkohol, koji tako negativno utiče na sve aspekte njihovih života, a ipak ste im poklonili nešto što jako vole i što, za njih, ima upotrebnu vrednost.

Burence ja napravljeno od jelovine, zadnji deo bureta se otvara kako bi lako u njega postavili fleksibilni kontejner od polivinila (kesa), završna obrada je na zavidnom nivou, plus na sebi ima fensi gravuru sa logom i natpisom HARRISON 1892.

Malo burence od jelovine

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

- Tip proizvoda: Dispenzer za piće

- Materijal: drvo

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:


1. Da li se i gde se mogu kupiti dodatne kese sa vinom (sa istom slavinom)? 2. Da li se postojeće dve kese mogu više puta puniti drugim vinom? 3. Kako se plaća (unapred, pouzećem, karticom...)? 4. Kolika je poštarina do Niša? Hvala.

Pokloni.com 22/10/2022

Pa da krenemo redom :) 1. mi ih nemamo u prodaji ali se mogu naći na nekim sajtovima 2. kese se mogu isprati čistom vodom i koristiti opet 3. možete platiti karticom preko sajta ili pouzećem kuriru prilikom preuzimanja robe 4. dostava je 280 din Srdačan pozdrav, Ekipa Pokloni com

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

5.900,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..