Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
5900 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Drveno Burence 3l
  • Drveno Burence 3l
  • Drveno Burence 3l
  • Drveno Burence 3l

Drveno Burence 3l

Drveno burence od 3l je retro proizvod sa modernizovanom ulogom.

  • Šifra: SU26395
  • jedno bure za pića
  • stalak na kome stoji burence
  • materijal kese polivinil
  • materijal borovina i metal
  • zapremina kese 3 l
  • dužina bureta 23 cm
  • prečnik bureta 15,7 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Dostupne vrste:

Ocena 3.33 3

Rejting:

Ocena 3.33 od 5 na ukupno 3 glasova.

Podeli:

Opis:

Prezentacija hrane i pića je veliki deo njenog ukusa. Kada dođete u restoran i vidite lepo serviranu hranu, kada vam donesu bocu vina da odaberete, kada kupujete pljescavicu pa se poklope lepinja i meso uredno kao na reklami, onda vam je sve ukusnije. Naročito primećujemo ovo pravilo kod deserta, raznih kolačića koji su ukrašeni sa dodacima u vidu zlatnih listića, glazura, krema, voćkica i slično. Zamislite sada situaciju kada pozivate društvo u svoj dom na večeru i druženje, a želite sa nečim da ih oduševite. Možda vam sposobnosti kuvanja nisu na zavidnom nivou, a zašto bi se i mučili kada možete poručiti pizzu?

Ono što možete uraditi jeste da se potrudite oko prezentacije pića gde će svima biti zadovoljstvo da ispijaju viski do sitnih sati u noć i gde će se svi smenjivati za sipanje. Jednostavno, a vrlo praktično jeste drveno burence sa slavinom. Zapremina od 3l za koje verujemo da jedno iskusno društvo može relativno brzo da "smiri", ali je dobra vest što se može nadopunjavati. E sad, jedna stvar koju vaši gosti ne moraju znati je da ste u burence ubacili jeftiniju vrstu pića, ali se zbog prezentacije ukus pića poboljšao za 60%.

Ovo drveno burence se odvaja od postolja, obavijeno je sa metalnim obručima i na vrhu se nalazi čep za sprečavanje nastanka vakuuma koji bi onemogućio punjenje kese u buretu. Bure se puni kroz rupu gde se naknadno zavrne pastična slavina sa silikonskim prstenom za bolje zaptivanje. U buretu se nalazi polivinil kesa koja je fiksirana i ne može se izvaditi. Iz tog razloga preporučujemo punjenje bureta rakijom koja ne ostavlja talog za sobom ukoliko vam preostane malo rakije u buretu. Punjenje vinom i viskijem isto može da se uradi, ukoliko ne nameravate menjati piće sa kojim ćete nadopuniti burence nakon što ga ispraznite. Može se iznova koristiti. Naša preporuka je da nađete levak uz pomoću kojeg ćete jednostavno napuniti bure kada ga okrenete u uspravni položaj, pri punjenju skinite drveni čep koji se nalazi sa gornje strane bureta.

 

Drveno Burence 3l

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: