Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
3990 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Minnie Mouse Ranac
  • Minnie Mouse Ranac

Minnie Mouse Ranac

Rančić za sve vaše potrepštine, bile one novčanik i telefon ili omiljena igračka Minnie Mouse.

  • Šifra: 8L026000
  • Minnie Mouse rančić
  • prljavo roze i crne boje
  • podesive naramenice
  • dva cibzara
  • unutrašnja pregrada za telefon
  • materijal 70% poliuretan i 30% poliester
  • dimenzije 27 x 22 x 11 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Minnie i Mickey nikada ne izlaze iz mode. Današnji roditelji rado puštaju svojoj deci "stare" dobre crtaće jer današnja generacija na TV kanalima može samo da vidi izobličene figure, previše šarenila i nimalo senčenja. Karikature koje kao da je dete bez mašte crtalo, a to se sada smatra umetnošću. Daj ti meni Tom & Jerry, Flintstonse, Looney Toons i ostale legendarne crtaće koji su obogatili naše detinjstvo i učinili ga toliko boljim. Kada smo čekali na Laku noć deco i odlazili u krevet oko 21h, kada smo slušali naše roditelje i nismo smeli da se "pravimo pametni", kada smo išli na igralište ili u park i družili se sa drugom decom, a nismo u igraonicama slavili rođendane, dane provodili gledajući u mobilne telefone i derali se na sav glas jer roditelji nisu znali da nas vaspitaju. Koliko puta vam se desilo da odete u kafić i vidite mladi par koji sedi za stolom sa detetom kojem je toliko dosadno da je ili na svom sopstvenom telefonu i gleda klipove ili pravi dar-mar, a roditelji nemo gledaju u daljinu kao da su digli ruke od svega.

U čast roditelja koji još nisu odustali od svoje dece i koji se trude, teškom mukom, da od svojih mališana naprave ljude. U čast onih roditelja kojima nije lako da se nose sa izazovima moderne tehnologije i društva koji utiču na njihovu decu - naravno na negativan način. U čast svih koji se trude da ostave normalan svet za svoju decu i planetu na kojoj vredi živeti, u čast svima vama koji ne odustajete. Živeli!

Sva vremena dolaze sa svojim izazovima i poteškoćama. Neka se uvek sećamo onih lepih, dobrih, starih vremena i neka nam takva vremena i slede. Minnie Mouse torbica koja je namenjena svim generacijama i maskota našeg detinjstva koja će nas pratiti do naše starosti. Živeo Disney!

Minnie Mouse Ranac

Tagovi:

Podaci poklona:

- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU 

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: